Skip to main content Skip to footer

Wil je ook gebruik maken van ons online klantportaal? Snel en eenvoudig prijzen aanvragen en bestellingen plaatsen? Vraag je inloggegevens aan door onderstaand formulier in te vullen. Dan wordt er een account voor je aangemaakt en krijg je een e-mail met je inloggegevens.

Liever persoonlijk contact, we komen graag bij je langs om kennis te maken of maak een afspraak bij ons gloednieuwe bedrijfspand dat is gevestigd op bedrijventerrein De Veken in Opmeer.

Meld je aan als klant.

Bestellingen kunnen geplaatst worden als je bent aangemeld. Aanmelden kan via mail kan via het formulier onder aan de pagina of u kunt ons mailen of bellen.  

Plaats de bestelling in online klantportaal.

In ons online klantenportaal kun je jouw tekeningen 24/7 uploaden en het gewenste materiaal, de aantallen en de gewenste levertijd aangeven.

Is de offerte (die je binnen enkele minuten ontvangt) akkoord?

Het systeem berekent binnen enkele minuten de prijs en stuurt direct een kant-en-klare offerte. Of het nu overdag, 's avonds of midden in de nacht is..
Als je de offerte in het klantportaal goedkeurt, wordt je opdracht meteen in het systeem gezet. Je krijgt dus snel duidelijkheid, snelle levertijden en altijd een volledig overzicht van de opdracht in je eigen online klantenomgeving

Dan gaan onze machines voor je aan de aan de slag.

Als u de offerte heeft goedgekeurd gaan onze geavanceerder machines voor u aan de slag. Bij RODIN machining draaien de machines 24 uur per dag.

Inclusief bezorging. Een normale service vinden wij.

Dienstverlening stopt niet bij onze achterdeur. Daar staat namelijk onze eigen vrachtwagen klaar om jouw order bij je voordeur af te leveren (of welke deur dan ook). Afleveradres buiten de Noordkop? Geen probleem, ook dan regelen we het transport.

Liever persoonlijk contact?

Dat de orderintake volledig is geautomatiseerd, wil niet zeggen dat de robots de menselijkheid bij RODIN hebben overgenomen. Integendeel. Wat ons onderscheidt, is dat we voor onze online klanten altijd telefonisch en per e-mail bereikbaar zijn. Wil je advies of heb je een vraag? Wij helpen je. We denken bijvoorbeeld graag met je mee over mogelijkheden om ontwerpen slimmer en intelligenter te maken.

Vraag je inloggegevens aan

Wil je ook gebruik maken van ons online klantportaal, zodat je snel en eenvoudig prijzen kunt aanvragen en bestellingen plaatsen? Vul onderstaand formulier in. Dan wordt er een account voor je aangemaakt en krijg je een e-mail met je inloggegevens.

Event promo code